Quim Moya. Artist

Live & speed painter show

Mantra del Record

mantra del record

Pots seguir el projecte a: https://www.instagram.com/mantradelrecord/

Mantra del record / / / 

Des d’avui hi ha membres del Govern de Catalunya, escollit demcràticament a la presó. Avui, tothom a Catalunya i totes les persones que reivindiquem la Justícia i  Bé Comú, tenim una part a presó. Per això, em proposo fer un acte de protesta, des de l’emoció, per recordar cada dia a aquelles persones que han prioritzat la dignitat a la llibertat.

El projecte serà dibuixar cada dia, un retrat de cada un dels presos polítics catalans.

Mantra del recuerdo / / / 

Des de hoy, tenemos miembros del Gobierno de Catalunya elegido democráticamente, en la cárcel. Hoy, todos en Catalunya y todas las personas que reivindicamos la Justicia y el Bién Común, tenemos una parte en la prisión. Así me propongo hacer un acto de protesta, des de la emoción, para recordar cada día a estas personas que han priorizado la dignidad a la libertad.

El proyecto será dibujar cada día, un retrato de cada uno de los presos políticos catalanes.

Mantra of memory / / / 

From today, we have members of the Government of Catalonia democratically elected, in jail. Today, everyone in Catalonia and all the people who claim Justice and the Common Good, we have a part in prison. So I propose to make an act of protest, from emotion, to remember each day these people who have prioritized dignity to freedom.

The project will draw every day, a portrait of each of the political prisoners.

 

 

Després de dues petites mostres a Artés i a la Seu d’Urgell, el Mantra del Record es pot mostrar físicament. El Centre d’art de Vic (AcVic) produeix els 280 retrats, que teniem fins el moment, formant un mosaic de 6,5×2 metres. El Mantra del Record, formava part de l’exposició Presos polítics a l’Espanya contemporània, amb Santiago Sierra i Marià Dinarès.

https://www.acvic.org/ca/projectes-expositius/2639-presos-pol%C3%ADtics-a-l’espanya-contemporània

 

Més rentment, hem pogut veure el Mantra del Record a l’espai cultural de l’editorial Comanegra i al Centre Cultural El Casino de Manresa.

 

A %d blogueros les gusta esto: